972380045 info@arxibib.com

A Arxibib hem desenvolupat una nova manera de fer la planimetria i altimetria d’edificis, plantes, façanes i seccions amb detall i en color real per cada punt representat, amb un gran estalvi de temps.

Per mitjà d’un escaneig obtenim el núvol de punts 3D de l’edificació. Després, a partir d’un procés revolucionari corvertim aquest núvol de punts, amb plantes de distribució georefereciades, seccions i alçats, a punt per ser redibuixats, amb precisió, veracitat i en molt poc temps de treball.

Per mitjà d’un sofware, convertim el núvol de punts en Plantes, Seccions i Alçats amb detall i en color real.

El resultat, una imatge de les Plantes de Distribució, Seccions i Alçats en color, amb imatges octogonals i amb veritable magnitut, a punt per ser vectoritzades o redibuixades.

A partir d’aqui li donem dues opcions:

1. Donar-li les imatges per tal que feu el redibuixat vosaltres
2. Que Arxibib s’encarregui també del redibuixat i li entreguem amb l’acabat que definiu.

Per visualitzar-ho millor, només cal que feu click al video!

Si voleu saber-ne més, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Revolucionant la topografia del segle XXI

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies