972380045 info@arxibib.com

El pla inclou projectes que es podrien considerar de mida mitjana, amb una capacitat entre 100 kW i 500 kW. Per accedir a les ajudes, els propietaris de la instal·lació tenen que autoconsumir més del 50% de la energia generada, venent la resta a l’elèctrica pública francesa EDF. Aquestes vendes estaran incentivades amb una ajuda extra de 50 euros el megavat hora en aquesta primera fase, baixant fins als 40 a la darrera convocatòria del pla al 2020.
A cada una de les 9 convocatòries que tindrà  aquest pla fins al 2020, el govern  francès espera assignar uns 50 nous megavats de generació renovable. De complir-se les previsions, al final del pla França hauria de comptar amb 450 nous megavats solars en els pròxims 3 anys gràcies a aquest pla.
Segon les últimes estadístiques, França compte actualment amb  2.488 megavats de potència fotovoltaica instal·lada que correspon a instal·lacions menors a 100 quilovats.

Gràcies a aquest pla la nostra empresa, durant els darrers anys, ha replantejat les plaques solars del municipis de  Aubais   (Gard), Saint Auban  (Alpes dd’haute Provence), Villebois   (Aude), Saint Herblain  (Loire Atlantique), Chézy   (Allier), Dussac  (Dordogne), Vanxains   (Dordogne), Malicorne    (Allier), Pamproux   (Deux Seyres), Saint Quentin La Tour   (Ariege), Artix  (Pyrenees Atlantique), Bourg les Valances    (Drome).

Actualment ens han adjudicat, el replanteig de 2.262 punts per   l’ancoratge de les plaques solars d’un camp situat a l’Antiga Central Tèrmica d’Ambès (33810),(Gironde).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies