972380045 info@arxibib.com

Una vegada realitzat el vol i obtingudes les imatges amb drons i amb un software específic per a fotogrametria, s’obté una ortofoto d’alta resolució georeferenciada, la qual permet fer diferents amidaments i realitzar tot tipus de càlculs volumètrics, així com, exportar aquests paràmetres a programes com: autocad, autocad map,microestation, gvsig, argis i altres.

També podem generar models digitals de superfície del terreny, núvols de punts georeferenciats, malles 3D, línies de corbes, etc.

Actualment el preu dels drons són molt assequibles per a àrees petites, entre una i cinc hectàrees, és important remarcar que els temps de treball són baixos i els costos són molt competitius comparat amb els sistemes tradicionals.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies