• Sharebar

Qui som?

L’empresa es va fundar l’any 1973,  amb el nom de Tecnisoft, es dedicava majoritàriament a la gestió dels serveis econòmics dels Ajuntaments: gestió d’impostos i taxes, com: la cobrança dels impostos municipals en executiva, tramitacions cadastrals, gestió de la via pública, a més dels treballs de topografia orientada a particulars.

L’any 1995,  amb el nom de Arxibib,  incorpora  personal,  noves  tecnologies i es canvia de despatx.

L’empresa desenvolupa projectes de topografia, tant dirigits a empreses i professionals del sector de la construcció com a l’administració, així com cartografia, sistemes d’informació geogràfica, serveis als  Ajuntaments,  serveis de direcció d’obres, legalització i tramitació de permisos, cèdules d’ habitabilitat i certificacions energètiques.

Durant aquests 40 anys l’empresa sempre ha tingut com a referent poder oferir al client qualitat i garantia dels treballs realitzats, mantenint un temps d’execució i uns preus competitius.

La qualitat dels nostres serveis es recolza en un personal expert i fidel a l’empresa i amb una tecnologia puntera, tant en el mercat nacional com internacional.

Actualment, està especialitzada en treballs de cartografia denominada V-3 i realitza treballs principalment a tot el territori francès. Aquests dos darrers anys, hem realitzat cartografia, entre altres, a les poblacions de: Puilboreau, Lagord, Paulhac, Brive La Gaillarde i replantejos de camps de plaques fotovoltaiques a Néoules (83-Var), Calmont (31-Haute Garonne), Garein (40-Landes), Saint Jean Libron (34-Herault), Belveret (30-Gard), Alata (Corcega), Murles (34-Herault, La Tours ur ORB (34-Herault), Pauillac (33-Gironde.
Tenim despatxos a Llançà, província de Girona, al carrer Orient, número 3 i a Girona, al carrer Pedret , número 84, baixos.
Els nostres telèfons de contacte són: 972 380045 i 607401770.

Paste your AdWords Remarketing code here