• Sharebar

Serveis de cartografia V-3.

 

Els treballs que realitzem són amb tecnologia francesa, tant d’aparells com de software, que permeten reduir el temps i minimitzar els errors, degut a que  es realitza el treball d’oficina en temps real sobre el terreny, així mateix, millorem la qualitat dels treballs i podem ser més competitius en preus. Els treballs consisteixen a cartografiar tots els serveis existents de la via pública, tapes de serveis, portes, voreres, senyalització viària, tanques, arbres, etc.

Cartografia amb V-3 realitzada en diferents municipis de França:

2012-Cartografia urbana de Puilboreau (17-Charente Maritime) . 2012-Cartografia urbana de Lagord (17-Charente Maritime). 2012-Cartografia urbana de Andernos Les Bains (33-Gironde). 2012-Cartografia urbana de Paulhac (15- Chantal). 2013- Cartografia urbana de Brive la Gaillarde (19-La Correze). 2013- Cartografia urbana de Varetz (19-La Correze). 2013- Cartografia urbana de la zona d’Avignon (13 Bouches du Rhone). 2013- Cartografia urbana de zona Cassagnes Begonhes (13 Bouches du Rhone). 2013- Cartografia urbana de zona Luzenac (09-Ariège). 2013- Cartografia urbana de zona Vicdessos (09-Ariège).

Que és la cartografia?

La cartografia, a més de constituir un extraordinari entramat tecnològic complex i molt evolucionat destinat a captar la informació territorial….. necessària per a reproduir a escala el mapa base o topogràfic, representa a la vegada un sofisticat, eficaç i potent mitjà de comunicació visual que l’insereix de ple dins la teoria de la imatge i el converteix en objecte preferent d’estudi en la teoria de la informació i de la comunicació.

Així, la gran importància que ha pres el mapa com a objecte portador d’informació i, sobre tot, de missatges, i la seva gran capacitat comunicativa com a autèntica metàfora del territori sobre el qual es desenvolupa tota acció humana.

 Que és la cartografia V3?

La cartografia V-3 és la normativa actual per a la realització de cartografia per les empreses ERDF/ GRDF (electricitat i gas de França). A França un dels grans clients de cartografia a E=1/200 són aquestes  companyies. Es tracta de realitzar l’aixecament cartogràfic de tots els elements fixes que es troben sobre el terreny, tals com; tapes, paviments, arbrat, escorcells, papereres, edificis, mitgeres, etc., així com, col·locar el nom del carrer i el número de policia.

Paste your AdWords Remarketing code here