• Sharebar

VERTICALServei del Cadastre.

 L’ajudem a pagar menys!

Tant si vostè és un particular o una empresa. Sap si paga l’import correcte de l’impost de l’IBI?s. Està pagant l’IBI que li correspon o està pagant de més? Paga un IBI sobrevalorat?El valor que paga de contribució és just? El valor cadastral de la seva finca és el correcte? Nosaltres l’ajudem a pagar menys en el valor de l’IBI.

Com?

 -Fent un estudi exhaustiu de la superfície de la seva propietat.
-Comprovant si l’ús actual es correspon amb el que té l’administració.
-Revisant els paràmetres de càlcul aplicats per calcular el seu tribut.
–Si el que tributa no és correcte, (TRUCAR AL TEL. 972380045) i li farem un pressupost per poder fer un expedient, que permeti canviar el valor cadastral de la seva finca . Així vostè pagarà només per allò que li correspon.

Alguns casos d’èxit aconseguits per la nostra empresa.

Parcel·la de 2.800 m2 que l’administració amb el nou planejament va expropiar-ne 875 m2, durant 3 anys, el contribuent va pagar els metres totals, per tant va pagar un 40% més.

Nau industrial de 1.125.- m2, amb un ús de supermercat, actualment garatge, la modificació ha representat un estalvi de 700 €. anuals.

Terreny de 800 m2 i en la valoració cadastral té una superfície de 925 m2, amb l’amidament del terreny s’ha estalviat uns 60 € anuals.

Pis de 60 m2 amb un percentatge individual del 2,30%, el cadastre li aplicava un percentatge del 2,80%, s’ha revisat tot l’edifici amb un estalvi considerable.
Edifici construït l’any 1952 i en el cadastre figura l’any 1965, s’ha presentat certificat municipal quedant reduïda la quota en un petit percentatge.

Paste your AdWords Remarketing code here