• Sharebar

EMPRESA DE TOPOGRAFIA I CARTOGRAFIA..

!!NOVETAT!! Topografia en temps real.

 

Treball realitzat amb aquesta metodologia.

Inventari senyalització horitzontal 50 illes de l’eixample de Barcelona i el districte de la Barceloneta.

Que és la topografia en temps real?

 És una metodologia de treball puntera, que ens permet dibuixar en el mateix moment que realitzem el treball de camp. El treball de despatx queda reduït entre el 60 i 80%. Aquesta metodologia és ideal per a realitzar la topografia de grans extensions de manera ràpida i senzilla.

 Soms l’única empresa espanyola en utilitzar aquesta metodologia europea.

 Quines avantatges té aquesta metodologia respecte a la topografia convencional?

 Les avantatges són múltiples, les més importants són les següents:

 1-     Podem crear biblioteques personalitzades en DWG o per DGN per cada client, en funció del seu plec de condicions tècniques, de manera fàcil i senzilla, així un cop exportem el dibuix cada element estarà dibuixat amb la seva capa, el seu  color i  la seva dimensió real.

 2-     Durant el treball de camp, en tot moment, podem veure com van quedant dibuixats els diferents elements, veiem els elements dibuixats i  els elements que queden per capturar.

 3-     La captura d’elements puntuals sense dimensió, com: fanals, papereres, etc., es realitza en el centre de l’element de manera fàcil i senzilla.

 4-     Els blocs dinàmics o amb dimensió (arquetes), es capturen de manera molt senzilla amb diferents possibilitats, per tal que es representin amb la seva dimensió real.

 5-     Les portes d’entrades als edificis es poden dibuixar amb dimensió real, projectades sobre l’edifici. Això fa que el dibuix sigui net i sense que aquestes portes tinguin desplaçaments o girs.

 6-     Un cop acabat l’estacionament es pot fer un recorregut pel terreny en temps real, comprovant si ens hem deixat de capturar algun element i en cas d’oblit capturant-te’l immediatament .

 7-     Un cop al despatx podem exportar el dibuix en 2D o 3D.

 8-     Les façanes dels edificis les podem dibuixar directament en el terreny, veient tots els elements dibuixats que configuren la façana i verificant tots aquests elements.

 9-     Un dibuix fet en coordenades relatives es pot convertir fàcilment en absolutes i regenerar el dibuix amb les noves coordenades.

 10-  El programa també realitza càlculs de poligonals i regenera el dibuix per complert, amb base a les noves coordenades calculades.

  Aquesta metodologia ens ofereix:

+  Precisió. Topografia de precisió.

+  Qualitat. Topografia de gran qualitat.

–  Temps. Topografia ràpida. Cartografia ràpida.

–  Cost. Topografia de baix cost.

Aparell       Aparell1

DSC_0587

Aparell2

 

Telefon-150x150


 Telèfon: +34 972 38 00 45
  Mòbil:    +34 607 401 770

Si desitgeu fer-nos arribar alguna consulta sobre els nostres serveis o rebre més informació, ompliu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Nom (obligatori)

E-mail (oblligatori)

Comentari

Paste your AdWords Remarketing code here